Verkkokoulutus: GeoGebra opetuksessa

Esittely

Jo useamman vuoden toiminut ja paljon kiitosta saanut GeoGebra-koulutus on suunnattu ala- ja yläkoulun opettajille. Koulutuksesta saat tukea ohjelmiston käyttöönottoon ja rutkasti uusia vinkkejä siitä, mihin kaikkeen ohjelmisto opetuskäytössä taipuukaan. Kurssi on avoinna kahdesti vuodessa jolloin kurssilla on paikalla opettaja. Voit tutustua koulutuksen videomateriaaleihin! »

GeoGebra-ohjelmisto soveltuu useiden matematiikan sisältöalueiden opettamisen ja opiskelun tueksi. Se mahdollistaa oppilaiden tieto- ja viestintäteknologisen osaamisen kehittämisen 2D- ja 3D-piirtämisen kautta sekä taulukko- ja symbolisen laskennan parissa. GeoGebra opetuksessa -koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistujat ohjelmiston perusominaisuuksiin sekä tarjota osallistujille runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä GeoGebran käytöstä matematiikan opetuksessa peruskoulussa ja toisella asteella. Koulutus on suunnattu matematiikan opettajille ja se soveltuu sekä vasta-alkajille että jo jonkin verran GeoGebra-ohjelmistoa käyttäneille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan.

Koulutuksen laajuus ja aikataulu

Koulutus on valtakunnallisesti saatavilla verkossa. Koulutus koostuu kahdesta osiosta: perusteet (18 h) ja mahdollisuudet (32 h). Koulutuksesta voi suorittaa molemmat tai ainoastaan toisen osion. Koulutuksen kokonaislaajuus on 50 tuntia.

  • Kevään 2019 koulutus (50h) järjestetään 4.2.-28.4.2019.
Ilmoittautuminen
  • Kevään 2019 koulutus on jo alkanut.
Lisätietoa koulutuksesta

Lisätietoja kevään 2019 koulutuksesta »

Koulutuksen hanke
Yhteyshenkilö
  • Jenni Räsänen, Helsingin yliopisto, jenni.j.rasanen@helsinki.fi