Verkkokoulutus: GeoGebra opetuksessa

Jo useamman vuoden toiminut ja paljon kiitosta saanut GeoGebra-koulutus on suunnattu ala- ja yläkoulun opettajille. Koulutuksesta saat tukea ohjelmiston käyttöönottoon ja rutkasti uusia vinkkejä siitä, mihin kaikkeen ohjelmisto opetuskäytössä taipuukaan. Kurssi on avoinna kahdesti vuodessa jolloin kurssilla on paikalla opettaja. Voit tutustua koulutuksen videomateriaaleihin! »

Seuraava GeoGebra -verkkokoulutus järjestetään 3.9.-25.11.2018

GeoGebra-ohjelmisto soveltuu useiden matematiikan sisältöalueiden opettamisen ja opiskelun tueksi. Se mahdollistaa oppilaiden tieto- ja viestintäteknologisen osaamisen kehittämisen 2D- ja 3D-piirtämisen kautta sekä taulukko- ja symbolisen laskennan parissa. GeoGebra opetuksessa -koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistujat ohjelmiston perusominaisuuksiin sekä tarjota osallistujille runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä GeoGebran käytöstä matematiikan opetuksessa peruskoulussa ja toisella asteella. Koulutus on suunnattu matematiikan opettajille ja se soveltuu sekä vasta-alkajille että jo jonkin verran GeoGebra-ohjelmistoa käyttäneille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan.

Koulutus on valtakunnallisesti saatavilla verkossa. Koulutus koostuu kahdesta osiosta: perusteet (18 h) ja mahdollisuudet (32 h). Koulutuksesta voi suorittaa molemmat tai ainoastaan toisen osion. Koulutuksen kokonaislaajuus on 50 tuntia.

Lisätietoja koulutuksesta »

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 26.8.2018 mennessä verkkolomakkeella »

Hankkeen kuvaus »

Yhteyshenkilö
  • Jenni Räsänen, Helsingin yliopisto, jenni.j.rasanen@helsinki.fi